ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άδωνις Γεωργιάδης για Κυριάκο Πιερρακάκη: «Τι να λέμε… είναι υπουργάρα» (βίντεο)

Λίγο μετά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έσπασε το πόδι του...

Άδωνις Γεωργιάδης για Κυριάκο Πιερρακάκη: «Τι να λέμε… είναι υπουργάρα» (βίντεο)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Κυριάκο Πιερρακάκη για το πρόγραμμα «Smart Island» στο νησί της Νάξου που «τρέχει» η Amazon.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μετά την παρουσίαση του «Naxos, Smart Island», είχε ένα ατύχημα, καθώς έσπασε το πόδι του.

«Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που επέλεξαν εμάς και τη Νάξο για αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε αρωγοί δίπλα τους» είπε αρχικά ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης.

«Από σήμερα η Νάξος γίνεται παγκόσμια είδηση ως το πρώτο “έξυπνο νησί” της Amazon Web Services στον πλανήτη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης από την πλευρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Amazon που επέλεξε τη Νάξο για την πιλοτική αυτή εφαρμογή, θα μπορούσε να επιλέξει οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αυτό είναι μια επιτυχία και για την ελληνική κυβέρνηση και για τον Κυριάκο Πιερρακάκη που τι να λέμε, είναι υπουργάρα» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον κ. Πιερρακάκη να γελάει με τα καλά του λόγια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.