ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΚΚΕΛ: «Ο αμερικανικός χειμώνας του Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη»

«Η Ελλάδα έχει κατοχική συνεργασία με τις ΗΠΑ»

ΑΚΚΕΛ: «Ο αμερικανικός χειμώνας του Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη»

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ένα είδος «αποικίας» των ΗΠΑ χωρίς ουσιαστικά ανταλλάγματα και στηλιτεύει την μεταφορά όπλων διαμέσου του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης προς υποστήριξη των Ουκρανών Ναζί όπως αναφέρει.

Σε ότι αφορά τις ΗΠΑ το ΑΚΚΕΛ αναφέρει πως η Ελλάδα έχει μαζί τους μία «κατοχική συνεργασία».

«Η κατοχή, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, της περιοχής εντός και γύρω από την Αλεξανδρούπολη είδε την 4η Ιουλίου (ημέρα επετείου της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών) να συνεχίζεται η κατοχή και η κατάλυση της ανεξαρτησίας μας και να χρησιμοποιείται το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για τη μεταφορά πολεμικών οχημάτων προς υποστήριξη των Ναζί της Ουκρανίας.

            Για να μην λέμε πολλά λόγια, το ΑΚΚΕΛ παρουσιάζει ένα σύντομο φωτογραφικό πληροφοριόγραμμα για να γίνει σύγκριση το τί γινόταν με την ελληνορωσική συνεργασία στην Αλεξανδρούπολη, την οποία το καθεστώς των ΗΠΑ και οι τοπικοί δοσίλογοι στη Ελλάδα σταμάτησαν και τί είδους κατοχική συνεργασία γίνεται σήμερα με τις ΗΠΑ.

 Συγκρίνουμε δύο ημερομηνίες:

  • 28 Οκτωβρίου 2011 με την επίσκεψη που έκανε το Ρωσικό αποβατικό σκάφος Caesar Kunikov και
  • 4 Ιουλίου 2022 με την επίσκεψη που έκανε το Αμερικανικό μεταγωγικό σκάφος Endurance.

Οι ελληνορωσικές εκδηλώσεις τιμής την 28η Οκτωβρίου 2011 για όσους πολέμησαν το Ναζισμό και για τους Ρώσους στρατιώτες που πέθαναν στην Αλεξανδρούπολη κατά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο, ξεκίνησαν επίσημα ένα ελληνορωσικό καλοκαίρι.

Στις 4 Ιουλίου 2022 επισημοποιήθηκε ο αμερικανικός χειμώνας που έφερε στην Ελλάδα το κυβερνητικό καθεστώς των ΗΠΑ, μεταφέροντας όπλα από την Αλεξανδρούπολη για τους Ουκρανούς Ναζί.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.