ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΚΚΕΛ προς Δένδια: Οι Κατοχικοί πρωθυπουργοί και οι δοσίλογοι έλεγαν ότι είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Το ’40 οι κατοχικές κυβερνήσεις νόμιζαν ότι ήταν με την «σωστή πλευρά» και σήμερα η κατοχική κυβέρνηση λέει ότι είναι με την «σωστή πλευρά»

ΑΚΚΕΛ προς Δένδια: Οι Κατοχικοί πρωθυπουργοί και οι δοσίλογοι έλεγαν ότι είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Το ΑΚΚΕΛ έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τον υπερεκτιμημένο Δένδια και τις θεατρικές παραστάσεις του, δήθεν υπέρ των εθνικών θεμάτων, κατά Τουρκίας κλπ. Όλοι δοκιμάζονται και αποκαλύπτονται και το ουκρανικό αποκάλυψε πλήρως τον Δένδια.

Ενώ γνωρίζει πολύ καλά όπως και όλοι στην κυβέρνηση και όλοι στην Ελλάδα ότι υποστηρίζει, μαζί με όλο το καθεστώς Μητσοτάκη, μία ναζιστική χούντα στην Ουκρανία, παρόλα αυτά τόσο αυτός όσο και ο Μητσοτάκης και άλλοι λένε ότι η Ελλάδα είναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Πρώτα από όλα να ξεχωρίσουμε την Ελλάδα από τη συμμορία που ανήκουν ο Δένδιας και ο Μητσοτάκης ότι δηλαδή αλλού είναι η Ελλάδα και αλλού είναι αυτοί, όπως αλλού ήταν οι κατοχικές κυβερνήσεις το ’40 (στο ναζιστικό Άξονα) και αλλού ήταν η Ελλάδα (με τους Συμμάχους).

Έτσι είναι και τώρα, αυτοί είναι με τους Ναζί και η Ελλάδα είναι πάλι κατεχόμενη από τους Ναζί, που διοικούν με δοσίλογους όπως οι Μητσοτάκης, Δένδιας κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ’40 οι κατοχικές κυβερνήσεις νόμιζαν ότι ήταν με την «σωστή πλευρά» και σήμερα η κατοχική κυβέρνηση λέει ότι είναι με την «σωστή πλευρά». Σύμπτωση; ΟΧΙ

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.