Ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εγκαταλείπουν την κυβέρνηση: «Ο Πάτσης είχε “κονέ” για να κάνει ότι έκανε»

«Μου θυμίζει το σκάνδαλο Κοσκωτά» είπε ο Α.Πορτοσάλτε

Ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εγκαταλείπουν την κυβέρνηση: «Ο Πάτσης είχε “κονέ” για να κάνει ότι έκανε»

Ακόμα και στον πλέον φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ αναγνωρίζουν τον ρόλο της κυβέρνησης στο σκάνδαλο Πάτση, έστω και έμμεσα αφού όπως λένε χαρακτηριστικά «πρέπει να έχεις κονέ για να μην έχεις μία και να σου δίνει η τράπεζα 4 εκατ. ευρώ για να αγοράσεις δάνειά της αξίας 60 εκατ. ευρώ»!

Άλλωστε όπως ο ίδιος ο πρώην βουλευτής της ΝΔ. Ανδρέας Πάτσης έχει παραδεχτεί όλοι στο κόμμα και στην κυβέρνηση γνώριζαν τις «δραστηριότητές» του, οι οποίες ήταν και πολλές.

Μάλιστα όπως είπε ο Α.Πορτοσάλτε «μου θυμίζει την περίπτωση Κοσκοτά, όταν ο επιχειρηματίας πήρε δάνειο από την Τράπεζα Κρήτης για να αγοράσει την… Τράπεζα Κρήτης».

Στη ΝΔ θέλουν να πιστεύουν πως θα την βγάλουν «καθαρή» και με αυτό το σκάνδαλο με την βοήθεια των ΜΜΕ, αλλά πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική περίπτωση από το σκάνδαλο-κακούργημα των υποκλοπών.

Οι υποκλοπές είναι ζήτημα δημοκρατίας αλλά η περίπτωση Πάτση μπαίνει στο σπίτι των πολιτών και στην τσέπη τους.

Και αυτά όπως όλοι ξέρουν για τους πολίτες είναι «ιερά».

Ως βουλευτής παραδέχτηκε ότι έχει τρεις εταιρείες off shore στην Κύπρο κάτι που απαγορεύεται από το νόμο και τιμωρείται με φυλάκιση δύο ετών και πρόστιμο 500.000 ευρώ για να πει το αμίμητο: «Δεν γνώριζα, το ασυμβίβαστο του βουλευτή με την κατοχή εκτός χώρας εταιρείας» (σημειώνεται ότι είναι δικηγόρος).

Δηλαδή με λεφτά της τράπεζας αγόρασε «κόκκινα δάνεια» της… τράπεζας.

Συγκεκριμένα τα αγόρασε έναντι 4,3 εκατ., ποσό που δεν έβαλε από την τσέπη του αλλά από δάνειο που πήρε από την ίδια τράπεζα.

Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ και τη σύμβαση του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι και πάλι το θέμα ήταν γνωστό εδώ και 10 μήνες μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κάτσης. «Γιατί έγινε σήμερα θέμα;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης!

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τα ΕΛΤΑ, παραδέχθηκε ότι ήταν προ του 2020 και ότι στη συνέχεια όταν τα ΕΛΤΑ έκαναν σύμβαση με διεθνή δικηγορική εταιρεία έγινε ο τοπικός αντιπρόσωπός της και έτσι συνέχισε τη συνεργασία και με τα ΕΛΤΑ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ωραίο σε όλα αυτά είναι ότι ο ίδιος είπε πως «ήταν απολύτως δικαιολογημένη η διαγραφή μου από τη ΝΔ καθώς ο πρωθυπουργός δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας και δεν μπορεί να αφήσει να επικρατεί στην επικαιρότητα η «νοσηρή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.