ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 70χρονο

Ο ηλικιωμένος αρχικά υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέρασε τα παιδιά για κλέφτες γι’ αυτό και πυροβόλησε

Αλεποχώρι: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 70χρονο

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του 70χρονου άνδρα ο οποίος πυροβόλησε τραυματίζοντας δύο ανήλικα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και να πυροβόλησε προς το μέρος μιας παρέας παιδιών, τραυματίζοντάς έναν 14χρονο και έναν 16χρονο οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Από τα σκάγια γλίτωσαν οι άλλοι δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών.

Ο ηλικιωμένος φέρεται αρχικά να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέρασε τα παιδιά για κλέφτες γι’ αυτό και πυροβόλησε. Στη συνέχεια, ωστόσο, είπε ότι τα γνωρίζει, ότι αρκετά συχνά έρχονται και του προκαλούν ζημιές στον περίβολο της οικίας του και ότι θέλησε με αυτό τον τρόπο να τα τρομάξει και όχι να τα τραυματίσει.

Ο δράστης τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνος του σε ένα πύργο-γιαπί στον παραλιακό δρόμο του χωριού και συχνά δημιουργούσε εντάσεις. Μάλιστα, όπως λένε αρκετοί κάτοικοι τον τελευταίο καιρό ζούσε υπό το φόβο ότι θα τον ληστέψουν και για αυτό κλεινόταν στον πύργο.

«Του είχε γίνει έμμονη ιδέα ότι θα μπουν στο σπίτι να τον ληστέψουν. Για αυτό είχε και την καραμπίνα όπως μου είχε πει. Αλλά δεν είχα πάρει στα σοβαρά ότι θα τη χρησιμοποιήσει», ανέφερε μια γειτόνισσα του 70χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ζει στον δικό του κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σκεφτείτε ότι όλο αυτό το σπίτι το έφτιαξε μόνος του, πέτρα-πέτρα. Με άλλους γείτονες τα πήγαινε καλά με άλλους άσχημα. Έχει ξανατσακωθεί εδώ στη γειτονιά αλλά όχι σε τέτοιο σημείο», δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.