ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΚΚΕΛ: Ρε Μητσοτάκη-Χαρδαλιά, έχουμε υποχρέωση να σας ανεχόμαστε, νομίζετε;

ΑΚΚΕΛ: Ρε Μητσοτάκη-Χαρδαλιά, έχουμε υποχρέωση να σας ανεχόμαστε, νομίζετε;

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) με ανακοίνωση του ασκεί σκληρή κριτική στους Μητσοτάκη-Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση των φωτιών αλλά και του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Ακόμη και τα πιο διεστραμμένα κομματόσκυλα του Μητσοτάκη, του Σημίτη του ΓΑΠ δεν θα τολμήσουν να πουν ότι έπεισε ή πέτυχε ο Μητσοτάκης με τον Χαρδαλιά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Αντίθετα ΟΛΟΙ ξέρουν ότι το Μητσοτακέικο είναι βουτηγμένο στις ευθύνες για τα κυκλώματα ΑΠΕτεώνων εμπρηστών, τα οποία πήγε να καλύψει μιλώντας για την ευθύνη … της κλιματικής κρίσης (το «αλλαγή» έγινε «κρίση»).

Εξακολουθεί όμως μαζί με όλη τη συμμορία των “ειδικών” να συμπεριφέρεται στην καταστροφή από τις πυρκαγιές με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρεται και στην καταστροφή που επέφερε με τον κορωνοϊό. Είναι εκπληκτικά όμοιοι οι τρόποι αντιμετώπισης της κυβέρνησης από τους πολίτες-θύματα της πολιτικής για μάσκες, εμβολιασμό κλπ με την αντιμετώπιση (πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση) από τους πυρόπληκτους πολίτες-θύματα που επαναστατούν κατά της κυβέρνησης και δεν εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, γιατί ξέρουν ότι μόνο έτσι μπορούν να τα σώσουν. Έγιναν … αρνητές της Πυροσβεστικής ή αρνητές της εκκένωσης;

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη και του Χαρδαλιά όχι μόνο δεν έχει πλάνο για την Πυροσβεστική, ώστε να σβήσουν πυρκαγιές, αλλά η ίδια η κυβέρνηση όπως τώρα όλοι γνωρίζουμε έχει στηρίξει το κάψιμο της Ελλάδας. Για να μην υπάρχουν δάση, που εμποδίζουν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών, φωτοβολταϊκών και άλλων … ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) όπως τις λένε.

Γερμανικές φαρμακοβιομηχανίες με τον κορωνοϊό, γερμανικές εταιρίες ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών με τις πυρκαγιές. Και για να μην ξεχνάμε ότι οι διεστραμμένα αντισυνταγματικές πρακτικές κορωνοϊού ισχύουν, μάς το θυμίζουν απαγορεύοντας ανεμβολίαστους πυρόπληκτους να μπουν σε δομές φιλοξενίας !!! Για να δείτε τί αναίσθητα και απάνθρωπα όντα είναι στην κυβέρνηση της ΝΔ. Εμείς όμως έχουμε υποχρέωση να τους ανεχόμαστε;

Όλα αυτά φέρνουν στο προσκήνιο τους υποτιθέμενους αντάρτες και αντιφρονούντες μέσα στη Νέα Δημοκρατία είτε από την πλευρά του Σαμαρά είτε του Καραμανλή. Διαρκώς ακούμε ότι εξοργίζονται με τον Μητσοτάκη και την κλίκα του αλλά αυτό ακριβώς γίνεται: ΑΚΟΥΜΕ. Για όσο δεν πετούν με τις κλωτσιές τον Μητσοτάκη και όλη τη συμμορία γύρω του, είναι συνένοχοι και μέλη της συμμορίας. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το σύνδρομο του Αμφίνομου μέσα στη συμμορία της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα στη συμμορία των μνηστήρων που ξεπάστρεψε ο Οδυσσέας, υπήρχε και ο Αμφίνομος, ο οποίος υποτίθεται ήταν πονόψυχος, θεοσεβούμενος και ήταν αυτός που είχε αποτρέψει τους μνηστήρες να σκοτώσουν τον Τηλέμαχο ενώ είχε φροντίσει τον Οδυσσέα, να φάει και ξεκουραστεί. Ο Οδυσσέας (ως ζητιάνος ακόμη) του είπε να φύγει, να αφήσει την συμμορία αλλά ο Αμφίνομος έμεινε μέσα στην συμμορία των μνηστήρων.

Ακριβώς αυτό δηλαδή που κάνουν οι σαμαρικοί, καραμανλικοί κλπ. Είναι «πατριώτες», «δημοκράτες», «ευαίσθητοι» κλπ αλλά παραμένουν στο φασισταριό, στη συμμορία του Μητσοτάκη και Σημίτη που ονομάζεται κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία. Για την Ιστορία να πούμε ότι στο τέλος ο Αμφίνομος επιτέθηκε κατά του Οδυσσέα με σπαθί, αλλά ο Τηλέμαχος σκότωσε τον Αμφίνομο με ένα ακόντιο. Ίδιος με τους άλλους ήταν τελικά.

Για όσο καιρό οι Αμφίνομοι της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν στην συμμορία θα έχουν το τέλος όλων των άλλων συμμοριτών και θα τους αξίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.