ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγαλώνει η «Ενωτική Πρωτοβουλία» με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά

Μεγαλώνει η «Ενωτική Πρωτοβουλία» με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά

Δελτίο τύπου εξέδωσε η “ενωτική πρωτοβουλία” σχετικά με τις εξελίξεις:

“Η “Ενωτική Πρωτοβουλία”, η οποία έχει συγκροτηθεί με την ανοιχτή επιστολή – δημόσια πρόσκληση στις 21-5-2020 από το ΑΚΚΕΛ, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, τη ΔΙΚΑΙΗ ΕΛΛΑΔΑ και έχει διευρυνθεί με τη ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ (Α.Κ.Ε.Α), γίνεται ακόμη ισχυρότερη με τη συμμετοχή του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η “Ενωτική Πρωτοβουλία” προχωρά στη συνένωση και μέγιστη δυνατή συσπείρωση δημοκρατικών, πατριωτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας.

Η σύμπραξη τόσων πολλών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, κινήσεων και κινημάτων, αλλά και πρώην βουλευτών και αυτοδιοικητικών στελεχών, κρίνεται πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Σε αυτή την ενωτική προσπάθεια χωρούν όλες οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις της χώρας, πλην των άκρων.

Με ομόφωνη απόφαση η “Ενωτική Πρωτοβουλία” εξουσιοδοτεί τον γνωστό δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Β’ Αθηνών, Γιάννη Δημαρά, πρόεδρο του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών, να εκπροσωπεί το σύνολο των ενωμένων δυνάμεων και να αναλάβει πρωτοβουλίες συζήτησης με άλλους πολιτικούς φορείς προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ευρύτατο δημοκρατικό μέτωπο, με πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Σταθερή απόφαση όλων η συμμετοχή στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με ισχυρά ενωτικά και νικηφόρα ψηφοδέλτια.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.