ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απειλές από Ρομά δέχεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου επειδή είπε το… αυτονόητο – «Ορθά πυροβολούνται οι κλέφτες»

Οι αναρτήσεις Λατινοπούλου και οι απειλές

Απειλές από Ρομά δέχεται η Αφροδίτη Λατινοπούλου επειδή είπε το… αυτονόητο – «Ορθά πυροβολούνται οι κλέφτες»

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Αφροδίτης Λατινοπούλου και ομάδας Ρομά, μετά την αιματηρή καταδίωξη την περασμένη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικός πυροβόλησε 16χρονο που έφυγε από βενζινάδικο δίχως να πληρώσει.

Πλέον ο 16χρονος Ρομά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο. Αμέσως μετά το συμβάν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία εντάχθηκε ως αντιπρόεδρος στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έσπευσε να κάνει το δικό της σχόλιο στο twitter, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι αναρτήσεις Λατινοπούλου και οι απειλές

«Η δουλειά της αστυνομίας είναι να μας προστατεύει. Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε λουλούδια, αλλά όπλα. Τους κλέφτες τους καταδιώκουν και τους ακινητοποιούν. Αν οι εγκληματίες δεν σταματήσουν και οδηγούν επικίνδυνα ορθά πυροβολούνται. Μη τυχόν και αγγίξετε τον αστυνομικό. Ορθά έπραξε», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μετά τις ταραχές που ξέσπασαν που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικών η κυρία Λατινοπούλου επανήλθε, συμπληρώνοντας: «Τσιγγάνοι με καραμπίνες στη Θεσσαλονίκη πυροβολούν εναντίον αστυνομικών και καταστρέφουν περιουσίες πολιτών. Θα συλληφθεί κανείς από αυτούς; Θα πληρώσουν τις ζημιές που προκαλούν; Θα κοπούν από τους συλληφθέντες τα επιδόματα που λαμβάνουν; Δυστυχώς η κυβέρνηση τους φοβάται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αναρτήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσαν πολεμική, με Ρομά στα social media να εξαπολύουν απειλές εναντίον της. Σε βίντεο που ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Youtube, Ρομά αφού πρώτα την υβρίζει στη συνέχεια απειλεί: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να πέσει νεκρός μπάτσος κάτω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.