ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αγία Πετρούπολη από τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ

Στην μνήμη των ηρώων που πολέμησαν το Ναζισμό

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αγία Πετρούπολη από τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ

Η απόδοση τιμών στους πάνω από 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πολιορκία της Αγίας Πετρούπολη (κατοίκους και στρατιώτες), το τότε σοβιετικό Λένινγκραντ, προσπαθώντας να αναχαιτίσουν την εισβολή των ναζιστικών στρατευμάτων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν η πρώτη ενέργεια του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη με την άφιξή του στην Αγία Πετρούπολη με επίσημη πρόσκληση από την κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης.

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό δημοσίως δηλωμένο αντιναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ κατέθεσε στέφανο στο άγαλμα της «Μητέρας Πατρίδας», στο Μνημειακό Κοιμητήριο του Πισκαρέφσκογιε, τον Άγνωστο Στρατιώτη της περιοχής: Το παγκοσμίως μεγαλύτερο κοιμητήριο ηρώων που πολέμησαν κατά του Nαζισμού κατά την διάρκεια των 872 ημερών της πολιορκίας του Λένινγκραντ.

«Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα που σπάει το «εμπάργκο» (ταξιδιωτικό και επικοινωνιακό) που επέβαλαν κατά της Ρωσίας οι δυτικές νεοναζιστικές δυνάμεις μαζί με την Κατοχική Κυβέρνηση των Αθηνών» αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του κόμματος.

Και συνεχίζει:

«Ο μοναδικός δυτικός πολιτικός που μετείχε ήταν ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ. Αυτό μεγαλώνει την ευθύνη μας, να ξαναχτίσουμε αυτά που οι άλλοι γκρεμίζουν.

Στις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ θα παρακολουθήσει την παρέλαση και θα έχει συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.