ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλή 200 εδρών & θέσπιση Σώματος Γερουσίας! – Καινοτόμες πολιτικές προτάσεις από την ένωση «καραμανλικών» & «σαμαρικών»

Πάνε σε ιδρυτικό συνέδριο - Εξέτασαν τις πρώτες 100 υποψηφιότητες στελεχών για τις εθνικές εκλογές

Βουλή 200 εδρών & θέσπιση Σώματος Γερουσίας! – Καινοτόμες πολιτικές προτάσεις από την ένωση «καραμανλικών» & «σαμαρικών»

Mείωση των βουλευτικών εδρών στις 200 από 300 και θέσπιση Σώματος Γερουσίας, προτείνει η ομάδα εργασίας που έχουν συστήσει πρώην κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων Κ.Καραμανλή και Α.Σαμαρά, Σ.Τσιτουρίδης, Ν.Νικολόπουλος, Ν.Καραχάλιος κλπ, μαζί με τον επικεφαλής του κόμματος Ελεύθερη Πατρίδα, Νίκο Βασιλειάδη!

Τα στελέχη διαχώρισαν την θέση τους από την παρούσα διακυβέρνηση και είναι έτοιμοι για κάθοδο στις εθνικές εκλογές με νέο πολιτικό φορέα στην εκλογική μάχη «όποτε και αν προκηρυχθούν εκλογές μέχρι το τέλος της συνταγματικής θητείας της νυν κυβέρνησης». 

Ιδιαίτερη σημασία έχουν κάποια βασικά σημεία της διακήρυξης αρχών που εγκρίθηκε:

– Μείωση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων από 300 σε 200, κάτι που δίνει την σχετική δυνατότητα το Σύνταγμα, συν 15 βουλευτές εκλεγμένους από την ομογένεια και

– Θέσπιση Σώματος Γερουσίας 

Όπως αναφέρουν στην σχετική ενημέρωση Τύπου μετά την ολοκλήρωση της πρώτη συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής

«Στην συνεδρίαση παρουσιάστηκαν το καταστατικό και η ιδρυτική διακήρυξη του υπό ίδρυση κόμματος, καθώς και το σχέδιο Προγραμματικής Διακήρυξης, συνιστώμενο σε 21 πολιτικές προτεραιότητες, με τρεις (3) πυλώνες για τους Θεσμούς, την Οικονομία και την ενίσχυση της Κοινωνικής Συνοχής, καθώς και μία πρόταση για το περιβάλλον και μία θέση για τη χαίνουσα πληγή του δημογραφικού.

Ταυτὀχρονα, τέθηκαν υπόψη της ομάδας και θέσεις που αφορούν τους νέους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Οι θέσεις αυτές θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση 

Ο τίτλος του κόμματος θα επικυρωθεί στο Ιδρυτικό Συνέδριο στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη καταγράφηκαν και αξιολογήθηκαν οι πρώτες 100 υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, οψέποτε αυτές γίνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προχωράμε δυναμικά για να πάει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.