ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Κοτζιάς επανέρχεται στο «4άρι» της Ελλάδας στην Κύπρο: «Κάποιοι πάντα την ένιωθαν ως βάρος»

H απάντησή του είχε προκαλέσει «θύελλα» σχολίων στο Twitter

Ο Ν.Κοτζιάς επανέρχεται στο «4άρι» της Ελλάδας στην Κύπρο: «Κάποιοι πάντα την ένιωθαν ως βάρος»

Τη δική του απάντηση σε όσους τον επέκριναν για τον σχολιασμό που είχε κάνει για τους τέσσερις βαθμούς που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στη φετινή Eurovision, έδωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, με νέα ανάρτησή του στο facebook.

Ο κ. Κοτζιάς πριν λίγες ημέρες, με αφορμή το γεγονός ότι η Ελλάδα έδωσε μόλις 4 βαθμούς στην Κύπρο στερώντας την είσοδό της στη 10άδα της Eurovision, είχε κάνει λόγο για προσπάθεια του «κυρίαρχου συστήματος ώστε να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία από τη Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδιά τους».

Η παρέμβασή του αυτή είχε προκαλέσει θύελλα υποτιμητικών και επικριτικών σχολίων από σειρά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα σήμερα να επανέλθει, επαναφέροντας το θέμα και χωρίς να το υποβαθμίζει σε κανένα επίπεδο. Όπως εξήγησε, μέσα από την ανάρτησή του, τα ΜΜΕ «θυμήθηκαν ότι υπάρχει Κύπρος, ένα θέμα που το έχουν εξαφανίσει».

«Έγραψα ότι οι δυνάμεις του συστήματος θέλουν να ξεχάσουμε το Κυπριακό. Να μην έχουμε ενσυναίσθηση για τη Μεγαλόνησο και ότι αυτό περνά σε σημαντικά τμήματα της κοινωνίας. Ότι κατά συνέπεια το 4″ στην Eurovision και κάθε 4, δόθηκε μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Προσπάθησαν να τα αντιστρέφουν και να εμφανίσουν το σχόλιο μου ότι τάχα αυτό το 4 ήταν το σχέδιο», έγραψε, συμπληρώνοντας ότι «η ελληνική δεξιά και κάποιοι άλλοι πάντα ένοιωθαν την Κύπρο ως βάρος και όποιον αντιστέκεται σε αυτή την αντίληψη εχθρό».

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.