Παρουσιάστηκε επίσημα η «Εθνική Δημιουργία»

Των Κ.Μπογδάνου, Φ.Κρανιδιώτη και Θ.Τζήμερου

Παρουσιάστηκε επίσημα η «Εθνική Δημιουργία»

Επίσημα παρουσιάστηκε χθες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού η «Εθνική Δημιουργία», το νέο κόμμα των Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας και επικεφαλής της Εθνικής Συμφωνίας, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά και ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους εν όψει των επόμενων εκλογών.

Όπως είπαν, η Εθνική Δημιουργία είναι ένα «κανονικό δεξιό κόμμα», με αστικό, ευρωατλαντικό προσανατολισμό, που απευθύνεται σε όλους τους «φιλελεύθερους πατριώτες».

«Δεν νοείται συντηρητικός, ούτε φιλελεύθερος σήμερα να ψηφίζει μια Νέα Δημοκρατία, που σε οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά ζητήματα έχει γίνει κεντροαριστερό κόμμα,» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου και εκπροσώπου του κόμματος.

«Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει ξεκάθαρα αστική, φιλοδυτική, συντηρητική παράταξη στο ελληνικό Κοινοβούλιο κι αυτό είναι το κενό που ερχόμαστε να καλύψουμε. Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ΜΚΟ, ΛΟΑΤΚΙ, δικαιωματισμό, Ισλάμ και φεμινισμό, αλλά μικρό κράτος, χαμηλούς φόρους, νομοκρατία, ισονομία. Τελεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.