ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής για το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Η παραίτηση του πρωθυπουργού είναι επιβεβλημένη»

Η ανακοίνωση του κόμματος

Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής για το σκάνδαλο των υποκλοπών: «Η παραίτηση του πρωθυπουργού είναι επιβεβλημένη»

Το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ, με αφορμή κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” σχετικά με την υπόθεση τον παρακολουθήσεων, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Διαβάσαμε χτες στο ΒΗΜΑ, ότι παρακολουθείται ο Υπουργός Εξωτερικών από την ΕΥΠ για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου.

Αν αυτό δεν ισχύει, τότε ο Πρωθυπουργός πρέπει να κινηθεί νομικά ενάντια στο ΒΗΜΑ. Αν ισχύει, πρέπει να μάθουμε τον λόγο.

Αν είναι εθνικός ο λόγος της παρακολούθησης, τότε γιατί ο ΥΠΕΞ είναι ακόμα στη θέση του; Αν δεν είναι εθνικός ο λόγος της παρακολούθησης, τότε η παραίτηση του Πρωθυπουργού είναι επιβεβλημένη, όσο και η παραπομπή του θέματος πρώτα σε Εξεταστική Επιτροπή και κατόπιν σε Ειδικό Δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανόνας μας είναι οι κανόνες», είχε δηλώσει ο κος Μητσοτάκης στην πρώτη του κοινοβουλευτική ομιλία ως Πρωθυπουργός. Ώρα να το αποδείξει.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.