ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ βοήθησαν τον Σ.Μπιμπίλα να ανακτήσει το κινητό του – «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα γινόταν»

Σε φρεάτιο στην Αγία Παρασκευή έχασε το κινητό του ο ηθοποιός και βουλευτής

Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΥΔΑΠ βοήθησαν τον Σ.Μπιμπίλα να ανακτήσει το κινητό του – «Αν δεν ήμουν βουλευτής θα γινόταν»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media την περιπέτεια που έζησε όταν έπεσε το κινητό του σε ένα φρεάτιο.

Στο Instagram, έγραψε ότι γλίστρησε από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο πανικός του, όπως λέει, επήλθες γιατί «το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα».

Και όπως περιγράφει, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική του μεταφέρθηκε πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», σχολιάζει.

Στην ανάρτησή του γράφει ότι η υπηρεσία με την οποία μίλησε του είπε πως «μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα» και συνεχίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζονται το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.