ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Τζήμερος: Θα δώσουμε ψήφο ανοχής στον Κ.Μητσοτάκη

«Αλλά δεν θα παζαρέψουμε για καρέκλες»

Θ.Τζήμερος: Θα δώσουμε ψήφο ανοχής στον Κ.Μητσοτάκη

Ο Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος συνασπισμού «Εθνική Δημιουργία» αναφέρθηκε στις θέσεις του συνασπισμού του αλλά και σε μια πιθανή μετεκλογική συνεργασία με κάποιο κόμμα (σσ. προφανώς με τη ΝΔ). 

«Στοιχειωδώς φαινόμαστε» είπε αρχικά ο Θάνος Τζήμερος, τονίζοντας την έλλειψη δημοσιότητας του κόμματός του από τα μέσα.

Ο Θάνος Τζήμερος, στη συνέχεια μίλησε με αφορμή τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, επισημαίνοντας, ότι ζητήματα όπως οι κάμερες που τώρα θεωρούνται παράνομες, θα πρέπει να νομιμοποιηθούν. «Η Δημιουργία Ξανά κι εγώ και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε ότι δεν μπορεί η εγκληματικότητα να είναι χόμπι» είπε και πρότεινε πως εάν το ίδιο άτομο παρανομεί συνεχώς, θα πρέπει η ποινή του να φτάνει ισόβια.

Σχετικά με τις συνεργασίες εφόσον το κόμμα του μπει στη Βουλή, είπε: «Θα δώσουμε ψήφο ανοχής, αλλά δεν θα παζαρέψουμε καρέκλες»

Όσον αφορά την ένσταση στον Άρειο Πάγο προς το ΚΚΕ, τόνισε ότι κακώς το νομιμοποίησαν το 1974. «Ένα κόμμα που λέει σήμερα ότι θα πάρει τα όπλα, ένα κόμμα που διακηρύσσει ανυπακοή στη Βουλή, δεν θα πρέπει να βρίσκεται στην εκλογική διαδικασία.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο όπως είπε ο Πρόεδρος του συνασπισμού “Εθνική Δημιουργία”, ισχύει και για την Χρυσή Αυγή και για το κόμμα του Κασιδιάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.