ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ν.Νικολόπουλου – Απεβίωσε η μητέρα της συζύγου του

Μετά από σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Ν.Νικολόπουλου – Απεβίωσε η μητέρα της συζύγου του

Πένθος για την οικογένεια του πρώην βουλευτή και υπουργού Ν.Νικολόπουλου, καθώς εχθές το βράδυ (11/9) απεβίωσε μετά από πολύμηνη μάχη με την ασθένειά της η μητέρα της συζύγου του Αναστασίας Μανωλοπούλου, η Νίκη Μανωλοπούλου μιας γυναίκας με ηχηρή παρουσία στο νομό Αχαΐας.

Η υγεία της κλονίστηκε αρχικά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και προσπαθούσε για μεγάλο διάστημα να ανακάμψει.

Η Νίκη Μανωλοπούλου ήταν 86 ετών, σύζυγος του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέα Μανωλόπουλου και μητέρα της πρώην δημοτικής συμβούλου της Πάτρας Τασίας Μανωλοπούλου, και της Νανάς Μανωλοπούλου, συζύγου του Πατρινού οδοντιάτρου Ηλία Κουβέλη.

Η εκλιπούσα υπήρξε ένας άνθρωπος με δυναμισμό, με ζεστή καρδιά, ευγένεια, ήθος και αξίες.

Καταγόταν από την Κρήτη και ήταν μια γυναίκα που αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και μεταλαμπάδευσε στις κόρες της τις αρχές και τις αξίες της.

Διατηρούσε τους δεσμούς με τη γενέτειρά της, ενώ το πατρικό της σπίτι στα Χανιά βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα στον Νέο Ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Η ανάρτηση της κόρης της Αναστασίας Μανωλοπούλου

“Τα τελευταία μας Χριστούγεννα
Μαμα μου !
Πόσος πόνος”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.