ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο από την περιοδεία του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στην Αγία Πετρούπολη

Για τους εορτασμούς της Νίκης κατά του Ναζισμού

Βίντεο από την περιοδεία του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στην Αγία Πετρούπολη

Μία συνολική παρουσίαση σε μορφή βίντεο ανέβασε το ΑΚΚΕΛ στο Youtube από την επίσκεψη και περιοδεία του προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ως επίσημου προσκεκλημένου της κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης για να συμμετάσχει στους εορτασμούς της Ημέρας Νίκης κατά του Ναζισμού και Φασισμού.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ εξέφρασε μέσα στην Ρωσία την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων προς τον ρωσικό λαό για την μάχη κατά του Ναζισμού και την προστασία των Ρώσων, οι οποίοι υπέστησαν καταδίωξη και δολοφονίες (όπως υπέστησαν και οι Έλληνες της Ουκρανίας) από τις ναζιστικές εγκληματικές ομάδες όπως του Τάγματος Αζόφ κλπ.

Απόθεσε λουλούδια στο άγαλμα της «Μητέρας Πατρίδας», στο Μνημειακό Κοιμητήριο του Πισκαρέφσκογιε: το παγκοσμίως μεγαλύτερο κοιμητήριο ηρώων που πολέμησαν κατά του Nαζισμού στη διάρκεια των 872 ημερών της πολιορκίας του Λένινγκραντ. Παρακολούθησε την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στην Αγία Πετρούπολη, για την Νίκη των εθνών κατά του Ναζισμού και του Φασισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν ο μοναδικός πολιτικός από την Ελλάδα και από «δυτική» χώρα που συμμετείχε. Συμμετείχε επίσης στην πορεία του «Αθάνατου Τάγματος» προς τιμήν των πεσόντων στον πόλεμο κατά του Ναζισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.