ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Α.Γεωργιάδη και Ν.Φίλη: «Εσύ να απολογηθείς» – «Είναι ντροπή σου» (βίντεο)

Πήρε «φωτιά» το τηλεοπτικό πάνελ

«Άναψαν τα αίματα» ανάμεσα σε Α.Γεωργιάδη και Ν.Φίλη: «Εσύ να απολογηθείς» – «Είναι ντροπή σου» (βίντεο)

Το πρωί της Τρίτης, «άναψαν τα αίματα» ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, οι οποίοι βρέθηκαν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης επιχείρησε να απαντήσει στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την φράση, «θυσία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός, αλλά και την φράση «ευκαιρία», που είχε πει ο ίδιος, τα «αίματα άναψαν».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε αντίστοιχες φράσεις που είχαν χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Ανδρέας Ξανθός στο παρελθόν για το Μάτι και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης αντέδρασε, λέγοντας «όχι θέατρο τώρα, είναι ντροπή σου» και κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη, να απολογηθεί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης του απάντησε «Εγώ να απολογηθώ; Εσύ να απολογηθείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.