ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μήνυση Π.Καμμένου κατά εφημερίδας: Ζητά την σύλληψη πέντε δημοσιογράφων και στελεχών

Μήνυση Π.Καμμένου κατά εφημερίδας: Ζητά την σύλληψη πέντε δημοσιογράφων και στελεχών

Μήνυση σε βάρος εφημερίδας έκανε ο Πάνος Καμμένος, για δημοσίευμα.

O Πάνος Καμμένος προέβη σε μήνυση δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» .

Η μήνυση είναι σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Στα γραφεία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας liberal εμφανίστηκαν αστυνομικοί με πολιτικά, λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας.

Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο.

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν.

Υποθέτουμε με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Π.Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΡΤΙ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.