ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν παραιτείται ο Θ.Παπαχριστόπουλος μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Δεν παραιτείται ο Θ.Παπαχριστόπουλος μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Ο Θ.Παπαχριστόπουλος αναμένονταν να παραδώσει την έδρα του και βρίσκεται στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής Ν.Βούτση αλλά δεν θα γίνει αυτό σήμερα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να καθυστερήσει μέχρι να επικυρωθεί το πρωτόκολλο της εισόδου στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων από το ελληνικό κοινοβούλιο!

«Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής -επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί- αυτή η παραίτηση να πάρει μια παράταση τεσσάρων-πέντε ημερών», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

«Έχω υποσχεθεί να υποβάλω παραίτηση σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πιο κάτω από την ένταση που υπάρχει και νομίζω ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες»

Μην γίνονται μισές δουλειές,… οι Πρέσπες μόνες τους δεν αρκούν…

Είναι μια κίνηση που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ο βουλευτής, που διαφώνησε με την κομματική γραμμή στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπερψηφίζοντάς την αλλά με τις Πρέσπες δεν τελειώνει οριστικά η εκχώρηση της Μακεδονίας. Για να γίνει αυτό χρειάζεται και η έγκριση του πρωτοκόλλου.

Τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου θα πάρει ο επιλαχών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα διατηρήσει κανονικά την έδρα του στο Κοινοβούλιο.

Οι εξελίξεις αυτές θεωρητικά θα αφήσουν χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Πάνο Καμμένο, που θα χάσει τα αντίστοιχα προνόμια τουλάχιστον προσωρινά.

Και αυτό διότι ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, και αναμένεται να ψηφιστεί, προβλέπει πως οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν όλα τα δικαιώματα ανεξαρτήτως του αριθμού των βουλευτών που θα διαθέτουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε και τα Σκόπια θα μπουν στο ΝΑΤΟ και τα κόμματα δεν θα χάσουν τις Κ.Ο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.