ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε ζωντανά την ψηφοφορία στη Βουλή για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

Δείτε ζωντανά την ψηφοφορία στη Βουλή για την ένταξη των Σκοπίων  στο ΝΑΤΟ

Στο βήμα της Βουλής ανέρχεται αυτήν την ώρα ο Πάνος Καμμένος. Αναμένεται να ανανακοινώσει τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου και να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Αποφασισμένος να κάνει πράξη την απειλή του και να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, είναι ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε πριν λίγη ώρα σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, θα ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής την διαγραφή του βουλευτή, εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει το τέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόμμα. Πρόσθεσε δε πως ο ίδιος δεν παρακάλεσε κανένα βουλευτή να γυρίσει στην ΚΟ ενώ σημείωσε πως το πρόβλημα είναι πως «50 άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος σημείωσε γι’ ακόμα μια φορά πως θεωρεί προσωπικά υπεύθυνους για την εξέλιξη αυτή, τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος περνά πλέον ξεκάθαρα- αλλά με καθαρά πολιτικούς όρους και χωρίς διαρροές- στην αντιπολίτευση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη, ο κ. Καμμένος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Καμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, κάνει λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και για «κυβέρνησης αποστασίας των αχάριστων».

Βουλευτές από την πλειοψηφία παραδέχονται πως τα πράγματα με τον πρώην υπουργό Άμυνας δεν πήγαν όπως τα περίμεναν μετά το διαζύγιο. Είναι εμφανές πως θα ήθελαν τον Πάνο Καμμένο να στέκεται απέναντι από τη ΝΔ και να κόβει “πόντους” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να μην προκαλεί φθορά στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη συνεδρίαση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με αμηχανία ο πρωθυπουργός άκουγε τον πρώην υπουργό Άμυνας να τον κατηγορεί πως επιχειρείται η διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Οι τελευταίες επιθέσεις του Πάνου Καμμένου, ωστόσο δεν παραμένουν αναπάντητες και μπροστά έχουν βγει ένα – ένα τα κορυφαία στελέχη που τοποθετούνται απέναντι στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για λογαριασμό του πρωθυπουργού. Αυτό έκανε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στο OPEN τονίζοντας πως «όταν βλέπεις πολιτικό αρχηγό να κλαψουρίζει, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.