ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ανταλλαγή «πυροβολισμών» μεταξύ Α.Μπέου και Ν.Μπογιόπουλου: «Είσαι νούμερο ρε» – «Είσαι λουμπεναριό»

«Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει» είπε ο δημοσιογράφος

Ανταλλαγή «πυροβολισμών» μεταξύ Α.Μπέου και Ν.Μπογιόπουλου: «Είσαι νούμερο ρε» – «Είσαι λουμπεναριό»

Ο κακός χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1, ανάμεσα στον Νίκο Μπογιόπουλο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου μετά τις προκλητικές δηλώσεις σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη κατά την επινίκια ομιλία του, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στοχοποίησε και τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο.

Σχολιάζοντας το παραλήρημα του κ. Μπέου, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε:

«Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας.

Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς.

Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

«Και εσύ είσαι ένα νούμερο! Και μεγάλο νούμερο κιόλας» απάντησε άμεσα ο Αχιλλέας Μπέος.

«Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές» συνέχισε ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος ρώτησε: «Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;»

«Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού» του απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος με τον δήμαρχο Βόλου να αναρωτιέται ξανά:

«Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος επέμεινε: «Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπεναριό είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή γνώμη. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο» είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου «έκλεισε» την σύνδεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.