ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντίθεση και από την Φ.Αραμπατζή (ΝΔ) στο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους: «Ο ρόλος της μάνας είναι αναντικατάστατος»

«Σήμερα η τεκνοθεσία αύριο η παραγγελία» είπε για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Αντίθεση και από την Φ.Αραμπατζή (ΝΔ) στο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους: «Ο ρόλος της μάνας είναι αναντικατάστατος»

Νέα διάσταση απόψεων από κυβερνητικό βουλευτή για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια με την Φωτεινή Αραμπατζή να παίρνει την σκυτάλη ασκώντας κριτική.

«Πώς θα προστατευτούν τα παιδιά; Υπάρχουν παιδιά που ζουν και αναπτύσσονται σε ομόφυλες οικογένειες, δεν στρουθοκαμηλίζουμε. Άρα τυχόν κενά του συμφώνου συμβίωσης πρέπει να τα ρυθμίσουμε», είπε.

 «Ψευτοδιλήμματα τύπου ακατάλληλοι ετερόφυλοι γονείς κατάλληλοι ομόφυλοι δεν προσφέρουν στην αλήθεια», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ακόμη πως κάποιος θα προσποιείται την μάνα και η σύγχυση δεν θα είναι αόρατη σε ένα ζευγάρι ανδρών. «Ο ρόλος της μάνας είναι αναντικατάστατος», τόνισε «Σήμερα η τεκνοθεσία αύριο η παραγγελία», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.