ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απάντηση Σ.Κασσελάκη για τα κυβερνητικά μαθήματα…. ιστορίας: «Εσείς και ο Σημίτης τριπλασιάσατε το χρέος της χώρας»

«Τα κόμματα της χρεοκοπίας τώρα κάνουν επίθεση σε μένα»

Απάντηση Σ.Κασσελάκη για τα κυβερνητικά μαθήματα…. ιστορίας: «Εσείς και ο Σημίτης τριπλασιάσατε το χρέος της χώρας»

«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη (και άρα στην κυβέρνηση) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με tweet για τα όσα του καταλόγισε, πως δεν γνωρίζει… ιστορία και δεν παρευρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Σημίτη!

Ο Σ.Κασσελάκης είπε πως δεν δέχεται να τους διδάξουν ιστορία οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οι οποίες τριπλασίασαν το δημόσιο χρέος και εκπροσωπούν την χρεοκοπία της χώρας.

«Μαθήματα Ιστορίας προς τον άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα.

Από το 1995 ως το 2015 το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε! Αυξήθηκε κατά 200 δισ.! Το ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες, είναι τιμή για μένα».

Σημειώνεται ότι χθες, εξήγηση γιατί δεν παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με μία ξεκάθαρη δήλωση με την οποία καθιστούσε τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ευρώ του ελληνικού λαού και τον χαρακτήρισε «διαπλεκόμενο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο ο Σ.Κασσελάκης δεν πήγε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών.

Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την δήλωση του αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαχώρισε τη θέση του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον πολιτικό χώρο από τον οποίο ο πρωθυπουργός «ψαρεύει» στελέχη και ψήφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.