ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Απέρριψε η Ελληνική Λύση οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ – Η ανακοίνωση

Μετά τα «κελεύσματα» στελεχών της ΝΔ για συνεργασία

Απέρριψε η Ελληνική Λύση οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ – Η ανακοίνωση

Αυτόνομη και αυτοδύναμη πορεία για την Ελληνική Λύση και στις επόμενες εκλογές, καθώς το κόμμα απέρριψε κάθε σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ “κλείνοντας” την πόρτα στις πολιτικές της Πειραιώς και τελειώνοντας τις ελπίδες της Πειραιώς τους για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Η Ελληνική Λύση και ο Κ.Βελόπουλος δεν λαμβάνει τις αναφορές των Μ.Βορίδη για «Εγώ δεν αποκλείω κανέναν. Αν εξαιρέσετε τα κόμματα με τα οποία μας χωρίζει ένα προγραμματικό χάος, μπορεί να συνεργαστούμε με όλα τα κόμματα» και το «αυτό το κόμμα προσκλητήριο αποστασίας δεν θα κάνει σε κανέναν» και προσθέτοντας ότι «με την πολιτική μας, έχουμε δείξει ότι έχουμε πολλά κοινά με πολλούς», του Γ.Οικονόμου που μάλλον τρέχουν να δώσουν ελπίδα ότι θα μπορούσαν να βρίσκονται και πάλι σε κυβερνητικές θέσεις.

Φαίνεται πως ένα-ένα τα κυβερνητικά στελέχη αφήνουν στον «αέρα» την πιθανότητα συγκυβέρνησης με όλα τα υπόλοιπα κόμματα αφού και οι ίδιοι καταλαβαίνουν και παραδέχονται πλέον ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να βγει πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία αλλά δεν φαίνεται ότι βρίσκουν συνοδοιπόρους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

“Κυβερνητικά αλλά και εσχάτως «αντιπολιτευόμενα» ΜΜΕ προσπαθούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση σε ζοφερά πολιτικά σενάρια που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές της μεταπολίτευσης.

Βλέποντας ότι το σενάριο συνεργασίας κατέρρευσε με πάταγο, τώρα υπουργοί και «δημοσιογράφοι» εξυφαίνουν σχέδιο «αποστασίας», κατρακυλώντας στο έσχατο σημείο πολιτικής αθλιότητας.

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Η Ελληνική Λύση και οι βουλευτές της στέκονται πιστοί στον όρκο τους απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σε αντίθεση με τους θιασώτες της «αντικατάστασης πληθυσμών», της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και της ληστείας των πολιτών που  έχουν συνηθίσει να κυλιούνται σε έναν πολιτικό βούρκο, υπηρετώντας όχι το εθνικό, αλλά το κομματικό και το προσωπικό τους συμφέρον.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν σε κάθε νοσηρό πολιτικό εγκέφαλο ότι η Ελληνική Λύση σαν μία γροθιά θα πορευτεί αταλάντευτα μέχρι τέλους. Μόνη, απέναντι σε όλους.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι ξεκάθαρα η Ελληνική Λύση απάντησε στις απαξιωτικές αναφορές του ίδιου του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στην ΔΕΘ στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.