ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποδέχτηκαν την κληρονομιά του Γ.Τράγκα η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του

Το σύνολο της περιουσίας προσδιορίζεται στο ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ

Αποδέχτηκαν την κληρονομιά του Γ.Τράγκα η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του

Αποδοχή κληρονομιάς, έκαναν οι κληρονόμοι του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος πέθανε πέρσι τον Δεκέμβριο.

Ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρος Μαντάς τοποθετήθηκε σχετικά με την περιουσία του δημοσιογράφου και εκδότη.

Όπως ανέφερε: «Η εντολέας μου έχει αποδεχθεί επ’ ωφελεία απογράφης το σύνολο της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα. Το σύνολο της περιουσίας προσδιορίζεται στο ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ. Άκουσα για 100 και 140 εκατομμύρια», πρόσθεσε.

Σε παρόμοιο μοτίβο κινήθηκε και ο δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, γιου του δημοσιογράφου, Νίκος Αγαπηνός.

«Ο πελάτης μου έχει αποδεχθεί την κληρονομιά, με το ευεργέτημα της απογραφής», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Έχει αποφασιστεί από τον διαθέτη, ο τρόπος διανομής της περιουσίας, θα πρέπει να γίνει σεβαστό», κατέληξε ο κ. Αγαπηνός.

Πώς μοίρασε την περιουσία του ο Γ.Τράγκας

Ο δημοσιογράφος κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του στον γιο του, Γιάννη Τράγκα, το 35% στην τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά, και το 23% στον γιο του, Φρέντι.

Στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία 30.000 ευρώ ενώ 50.000 ευρώ δίνονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διαθήκη του δεν ξέχασε κάποιους πολύ δικούς του ανθρώπους που ήταν δίπλα του επί δεκαετίες, όπως τον αστυνομικό που είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του ενώ ένα χρηματικό ποσό άφησε και στη γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι του για πολλά χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.