ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί – Δείτε φωτογραφίες

Η ορκωμοσία γίνεται στο Προεδρικό Μέγαρο

Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί – Δείτε φωτογραφίες

Κυβερνητικά στελέχη αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εργασίας, ύστερα από τις ανακοινώσεις που έκανε χθες ο Παύλος Μαρινάκης για τον στοχευμένο ανασχηματισμό με επίκεντρο τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια.

Η ορκωμοσία γίνεται στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου βρίσκονται οι υπουργοί που θα ορκιστούν συνοδευόμενοι από συνεργάτες και οικογένειές τους.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιστρέφει (για πέμπτη φορά) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη θέση του Γιάννη Οικονόμου με υφυπουργό τον Ανδρέα Νικολακόπουλο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετακινήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου αναβαθμίζεται ως υπουργός Εργασίας. Υφυπουργός Παιδείας αναλαμβάνει η Ιωάννα Λυτρίβη και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Με χιούμορ απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο σχόλιο δημοσιογράφων για τον ανασχηματισμό. Μιλώντας στο Προεδρικό Μέγαρο με δημοσιογράφους που αστειευόμενοι τον ρώτησαν αν θα κάνει ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός απάντησε: «Αυτόν τον χάσατε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστειεύτηκε και για το ότι τις αποφάσεις του τις λαμβάνει στο βουνό, λέγοντας: «Όταν ξαναπάω στο βουνό». «Το Νταβός πιάνεται;», ρώτησαν ξανά οι δημοσιογράφοι με τον κ. Μητσοτακη να απαντάει αρνητικά, λέγοντας: «Μόνο τα εγχώρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.