ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τηλε-τσακωμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος – Α.Γκλέτσος: «Δεν θα με διακόψεις εμένα ποτέ ξανά»

Τηλε-τσακωμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος – Α.Γκλέτσος: «Δεν θα με διακόψεις εμένα ποτέ ξανά»

Σε τηλε-τσακωμό μετατράπηκε η συνεδρίαση που είχε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης, όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέβασε τους τόνους στη συνεδρίαση ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν, ανέφερε αρχικά πως θέλει προφορική δέσμευση του Περιφερειάρχη «ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» σύμφωνα με το lamianow.gr.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού ήταν «ακαταλαβίστικες» και τον κάλεσε να «μας τα πεις εδώ όλα».

«Στα ακαταλίβιστικα και a priori φτιαγμένα από τώρα, λέμε όχι σε όλα και ξεκινάει έλεγχος με πολιτικούς μηχανικούς και με νομικούς» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε την παρέμβαση του κ. Γκλέτσου:

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας ζήτησε από τον Α. Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει, με τον ηθοποιό να ξεσπά.

«Πρόέδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξανά διακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου’ πα; Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς τίποτα και ο κόσμος πεινάει. Μην μιλάς όταν μιλάω. Αν με ξαναδιακόψεις θα γίνει και γω δεν ξέρω τι. Όταν μιλάω δεν θα με διακόπτεις» ανέφερε με έντονο ύφος ο κ. Γκλέτσος.

Τότε, ακούγεται ο Φ. Σπανός να λέει οι απειλές περισσεύουν με τον κ. Γκλέτσο να απαντά με την ίδια ένταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν σε απείλησα. Άκου να δεις. Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια που έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Φεύγω, γεια σου. Αλλά μπορεί να φεύγω γιατί εγώ δουλεύω για να ζήσω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός με πολιτικούς μηχανικούς, με οικονομολόγους και με δικηγόρους, να το ξέρεις» κατέληξε ο ηθοποιός στην εκρηκτική του τοποθέτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.