ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δήμος Τρικκαίων: Έκτακτος ειδικός έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία

Δήμος Τρικκαίων: Έκτακτος ειδικός έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία

«Το Σώμα αποφάσισε να διενεργηθεί έκτακτος ειδικός έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων, ώστε με πρόσθετο μέσο, να ενισχυθεί η προσπάθεια για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».

Αυτό αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση ο Δήμος Τρικάλων, ύστερα από την σημερινή, μεσημεριανή, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα που ανέκυψε σχετικά με το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου, που σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως αναφέρεται, τόνισε ότι είναι σημαντικό να επανέλθει το κύρος της Αυτοδιοίκησης, του πιο κοντινού στον πολίτη θεσμού.

Επεσήμανε την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, κάτι που, όπως διεφάνη, γίνεται ήδη με τις, από το νόμο, ενέργειες, στις οποίες προχώρησε άμεσα η δημοτική αρχή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που τοποθετήθηκαν για το θέμα, τονίζοντας τη σοβαρότητα και τη σύνεση που θα πρέπει να επικρατήσουν, μέχρις ότου λάμψει η αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης, καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση, τέθηκαν ερωτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στην υπόθεση και τα οποία – ως προς τις λεπτομέρειές τους- θα απαντηθούν από την έρευνα που διεξάγεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.