ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο δήμαρχος Λάρισας αντιδρά στο ενδεχόμενο δημιουργίας δεύτερης δομής φιλοξενίας προσφύγων

Ο δήμαρχος Λάρισας αντιδρά στο ενδεχόμενο δημιουργίας δεύτερης δομής φιλοξενίας προσφύγων

«Η Λάρισα έχει κάνει μια δουλειά εξαιρετική με τους πρόσφυγες. Έχει δημιουργηθεί μια δομή, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια να υπάρξει και δεύτερη. Στόχος είναι αυτό το κέντρο φιλοξενίας να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος .

Η συζήτηση για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο, ξεκίνησε μετά από αίτημα της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, η οποία μετά από επιστολή αναφέρει ότι η συγκεκριμένη δομή είναι ακατάλληλη για τη φιλοξενία προσφύγων και των οικογενειών τους.

Ο κ. Καλογιάννης, ενημερώνοντας το σώμα, ανέφερε ότι μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα έχει συνάντηση με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να ξεκαθαρίσει μια σειρά ζητημάτων που έχουν σχέση και με τη λειτουργία της δομής στο Κουτσόχερο και το κυριότερο σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχουμε καμία απάντηση, ούτε εμείς ούτε ο στρατός», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος σχετικά για το θέμα, ενώ επεσήμανε πως ο δήμος θα πρέπει να ενημερωθεί για πολλά πράγματα γιατί προκύπτουν θέματα όπως για παράδειγμα η εκπαίδευση των προσφυγόπουλων σε σχολεία της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.