ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταγγελία: Ο Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο μαραθώνιος για να περάσει – «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»

Καταγγελία: Ο Ψινάκης απαίτησε να σταματήσει ο μαραθώνιος για να περάσει – «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλθηκε στον Μαραθώνα με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο, Ηλία Ψινάκη.

Όπως καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα ο Ηλίας Ψινάκης σταμάτησε μέσα στην διαδρομή του μαραθωνίου και απαίτησε να περάσει με την λιμουζίνα του.

«Ο “ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” δήμαρχος Μαραθώνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνίου παρενοχλώντας τους δρομείς! Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές, και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει», αναφέρει στο facebook ο Σπύρος Μιτριτσάκης.

Βγήκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι-μπόντιγκαρντ-τεκνό κουνιστό κ λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δήμαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές.

-Χωρίς καμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη,χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές,οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες,χωρίς καμία συναίσθηση που βρισκόταν και τι συνέβαινε εκεί.

-Μια θλιβερή καρικατούρα από άλλο πλανήτη,μακρυά από τις αξίες,την γνησιότητα και την ομορφιά του αθλητισμού,που νομίζει οτι αξίζει παραπάνω από τους αθλητές επειδή τον παίζουν οι Τατιάνες και οι Πάνιες στις σκουπίδο-εκπομπές τους.

έσα από τη μαύρη λίμο,με το τσιγάρο,με ένα λαμέ κοστούμι μπουζουκτζίδικου, νόμιζε οτι είναι στον Πανταζήη ή στην Ψαρού και απαιτούσε πρώτο τραπέζι πίστα κ ιδιαίτερη μεταχείριση.Μια τραγική,κιτς εικόνα και κατάσταση βγαλμένη από τα ‘80s.

-Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα,εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό.

Είναι ενδεικτικό οτι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν πέρασε κατά την διάρκεια του αγώνα.

-Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος,ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο αλλά και όλη την Ελλάδα,με άπειρες ώρες προπόνησης,κόπου,κόστους,ως γυμναστής,ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.