ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Προδότη πήγαινε στα Σκόπια»: Οργή πολιτών στα Γιαννιτσά εναντίον του υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλη

«Προδότη πήγαινε στα Σκόπια»: Οργή πολιτών στα Γιαννιτσά εναντίον του υποψήφιου Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλη

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας.

Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα των επεισοδίων κατά πολιτικών προσώπων, κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πιο αναλυτικά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά.

Πολλοί ήταν οι πολίτες που αντέδρασαν, αποδοκιμάζοντάς τον για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Του φώναζαν «προδότη» μόλις τον αντίκρισαν και του ζήτησαν να φύγει αμέσως από την πόλη!

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιος, δεν ήθελε καν να τον ακουμπήσει ο κύριος Γιαννούλης κι έτσι όταν πήγε να του χτυπήσει φιλικά την πλάτη, ο πολίτης άρχισε να φωνάζει «Μη με ακουμπάς, θα με λερώσεις»!

Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου Εuronews. Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες:

«Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι, προδότες, κοπριές», του έλεγαν. Αλλοι πολίτες του είπαν:

«Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες». Ο κ.Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, ενώ είναι χαρακτηριστική η αντίδραση πολίτη, που ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης πάει να του δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος.

«Να μην ξαναπατήσετε εδώ. Είναι προτιμότερο», λέει στον Χρήστο Γιαννούλη άλλος πολίτης.

«Ποιός το λέει αυτό;», αντιτείνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος…», απαντά ο πολίτης.

Λίγο πιο κάτω ο Χρ. Γιαννούλης συνάντησε έναν πατέρα με το παιδί του και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πολίτης: Να σκέφτεστε καλύτερα αυτά που λες στην τηλεόραση

Γιαννούλης: Δεν ακούσατε τι είπα, θέλεις να ακούσεις τι είπα;

Πολίτης: Οχι δεν θέλω να ακούσω, είστε προδότης και θα ήταν προτιμότερο να μην ξαναπατήσετε εδώ πέρα

Γιαννούλης: Ποιος θα μου το απαγορεύσει;

Πολίτης: Ο κόσμος

Γιαννούλης: Δεν βλέπω κανέναν να μου το απαγορεύει

Πολίτης: Να μην ξαναπατήσετε εδώ

Γιαννούλης: Μόνο εσείς είστε ο κόσμος;

Πολίτης: Ναι, εμείς

Γιαννούλης: Είστε λίγο υπερβολικός

Πολίτης: Να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=RRavSKg4TW4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.