ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιατί ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ψήφισε τον εαυτό του – Όλο το παρασκήνιο

Γιατί ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ψήφισε τον εαυτό του – Όλο το παρασκήνιο

Ούτε τον εαυτό του δεν μπόρεσε να ψηφίσει ο Κώστας Μπακογιάννης! Και ο λόγος, η μεταδημότευση που δεν έγινε, ποτέ!

Μπορεί ο ο κ. Μπακογιάννης να μετέβη στο 9ο γυμνάσιο Αθήνας στα Κάτω Πετράλωνα , αλλά εκεί ενημερώθηκε για την εκλογική διαδικασία . Έτσι, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο χωριό των 10 μονίμων κατοίκων, Βελωτά Ευρυτανίας, την γενέτειρα του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη στις 7 το πρωί.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει τον… εαυτό του, καθώς έχει κάνει μεταδημότευση αλλά πρέπει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία να είναι δυο χρόνια σε ισχύ για μπορέσει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στον δήμο Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από δύο χρόνια δεν είχε πάρει την απόφαση για τη δημαρχία της Αθήνας ,όμως μετά την κάλπη επέστρεψε στην Αθήνα και έκανε δηλώσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.