Δημοτικές εκλογές 2019: Ποιοι παίκτες του Survivor και του Power Of Love κέρδισαν τη μάχη του σταυρού (φώτο-βίντεο)

Δημοτικές εκλογές 2019: Ποιοι παίκτες του Survivor και του Power Of Love κέρδισαν τη μάχη του σταυρού (φώτο-βίντεο)

Αγωνία για το αποτέλεσμα της κάλπης από παίκτες που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από το Survivor, το Power Of Love και το MasteChef και οι οποίοι μετρούν σταυρούς στις δημοτικές εκλογές.

Μπορεί το εγχείρημα της showbiz για την ευρωβουλή να μην αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς οι περισσότεροι εκπρόσωποι από την τηλεόραση και το τραγούδι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις ευρωεκλογές, όμως η υποψηφιότητα μια γνώριμης φιγούρας αποτελεί σταθερή επιδίωξη των πολιτικών κομμάτων.

Αντίστοιχα λοιπόν στις δημοτικές εκλογές είδαμε μια σειρά από ονόματα που γνωρίζουμε με την τηλεόραση και το τραγούδι να γυρεύουν τον σταυρό των πολιτών για μια θέση στα δημοτικά συμβούλια των δήμων της χώρας. Τρανό παράδειγμα οι υποψηφιότητες των Νίκου Βουρλιώτη και Γιώργου Τσαλίκη σε Αγία Βαρβάρα και Περιστέρι αντίστοιχα. Υποψηφιότητες που στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία.

Μαχητές στο Survivor, νικητές στις δημοτικές εκλογές

Μπορεί το Survivor να μην διανύει την καλύτερη τηλεοπτική του σεζόν, οι παίκτες όμως που έγιναν διάσημοι σε προηγούμενα χρόνια φρόντισαν να εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητά τους. Η Σάρα Εσκενάζυ εκλέγεται τρίτη σε σταυρούς στο Δήμο Αμαρουσίου. Η πρώην παίκτρια του Survivor κατέβηκε με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου που με ποσοστό 24,32% περνά στον β’ γύρο και εκλέγει 10 δημοτικούς συμβούλους.

Η Εσκενάζυ δεν είναι η μοναδική από τους Μαχητές του Survivor που εκλέγεται στις δημοτικές εκλογές. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως μισθοφόρος κατάφερε να βρίσκεται μεταξύ των 9 δημοτικών συμβούλων που εκλέγει ο νυν δήμαρχος Ιωάννης Σταθόπουλος στην Αγία Παρασκευή.



Δεν έφτασε η αγάπη του Σωκράτη από το Power Of Love

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί από το Power Of Love δοκίμασε κι εκείνος της τύχη του στον δήμο ζωγράφου. Ο συνδυασμός με τον οποίο κατέβηκε εκλέγει μόλις δύο δημοτικούς συμβούλους και ο παίκτης από το σπίτι της αγάπης δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς. Κατάφερε να αποσπάσει μόλις 78 σταυρούς.

Εκλογικά… μαγειρέματα μετά το MasterChef

Την τύχη τους όμως στις δημοτικές εκλογές φαίνεται πως δοκίμασαν και πρώην παίκτες στο MasterChef. Η Γιάννα από το φετινό MasterChef είχε δηλώσει «παρών» στο κάλεσμα του νυν δημάρχου για το δήμο Ηλίδας, στην Αμαλιάδα από όπου και κατάγεται. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι σταυροί προτίμησης στον δήμο, ο απερχόμενος δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με τον οποίο κατεβαίνει, φαίνεται να χάνει τον δημαρχιακό θώκο. Ο αντίπαλός του βρίσκεται οριακά κάτω από το 50% (49,88%) στο 98,75% των καταμετρημένων ψήφων.

Καλύτερη μοιάζει η τύχη του Γιώργου Φασιλή απο το MasterChef 2, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στον δήμος Ερμιονίδας στην Πελοπόννησο. Ο συνδυασμός με τον οποίο κατεβαίνει ήρθε πρώτος στον α’ γύρο και εκλέγει έτσι 11 δημοτικούς συμβούλους. Μένει να δούμε όταν γίνουν γνωστοί και οι σταυροί προτίμησης αν ο σεφ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 11 δημοφιλέστερους του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.