Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ολοκλήρωση του λίφτινγκ της πλατείας Ομονοίας.

Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που κοσμεί πλέον την πλατεία Ομονοίας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας τη στιγμή που γεμίζει νερό [βίντεο]

«Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντιβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας Ομονοίας.


Βίντεο: Η στιγμή που το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας γεμίζει νερό

Δείτε τη στιγμή που το συντριβάνι της πλατείας Ομονοίας γεμίζει νερό:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Ew2sFh_FLz0&feature=emb_title
Εντωμεταξύ, χθες, ο Κώστας Μπακογιάννης, ποστάροντας μια φωτογραφία, μια νυχτερινή λήψη της πλατείας ενημέρωση ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως έχουμε γράψει εδώ και λίγες ημέρες αναδεικνύοντας και τις σχετικές φωτό, μετά το λίφτινγκ η πλατεία Ομονοίας θα είναι πιο πράσινη και θα έχει έντονο το στοιχείο του νερού! Ενα ολοστρόγγυλο τεράστιο συντριβάνι βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Ομονοίας ενώ το περιβάλλει γκαζόν.