ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημοτικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει για το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας με τους παράνομους μετανάστες

Η περιοχή πρέπει να αναβαθμιστεί

Δημοτικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει για  το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας με τους παράνομους μετανάστες

Την απομάκρυνση όλων των παρανόμων μεταναστών οι οποίοι στεγάζονται σε δεκάδες ακατάλληλα κτίρια, από το κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα από την 4η δημοτική κοινότητας της πρωτεύουσας ζητά ο δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Μοναστηριώτης.

Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη; Αθήνας.

Όπως αναφέρει ο Αναστάσιος Μοναστηριώτης, απατείται σύσταση ομάδας συνεργασίας Δήμου, ΕΛ.ΑΣ. και εισαγγελέα με σκοπό την απομάκρυνση όλων των παράνομων αλλοδαπών μεταναστών από τα σπίτια της περιοχής.

Όπως επί λέξει αναφέρεται στο σχετικό αίτημα που περιλαμβάνεται στα εισηγητικά της συνεδρίασής

«παρατηρείται έντονα το φαινόμενο στέγασης παρανόμων μεταναστών και ανθρώπων σε δεκάδες ακατάλληλα κτίρια…»

Και συνεχίζει :

«Η όλη προσπάθεια θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση όλων των παρανόμων που διαμένουν στις γειτονιές μας, την αναγκαστική επιδιόρθωση όλων των ακινήτων και την διάθεση νέων κατοικιών στους δημότες μας έτσι ώστε να μπορούν να μείνουν στην γειτονιά που γεννήθηκαν και επέλεξαν να ζήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης θα υπάρξει σημαντικό οικονομικό όφελος μιας και η διάθεση περισσότερων ακινήτων θα ρίξει τα ενοίκια σε λογικά πλαίσια αλλά και προς το Κράτος αλλά και τον Δήμο Αθηναίων μιας και θα εισπράττονται τα νόμιμα έσοδα από τα μισθωτήρια συμβόλαια η τις πωλήσεις των κατοικιών αυτών.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.