ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στα «κάγκελα» ο Δήμος Ύδρας: «Δεν έχουμε κανένα κρούσμα κορωνοϊού – Γιατί μας κλείνουν;»

Στα «κάγκελα» ο Δήμος Ύδρας: «Δεν έχουμε κανένα κρούσμα κορωνοϊού – Γιατί μας κλείνουν;»

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος Ύδρας διαβεβαιώνει ότι στο νησί δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού και διαψεύδει «κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για “έξαρση κρουσμάτων στην Ύδρα”», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Τονίζει, δε, ότι «το νησί μας παραμένει ένας ασφαλής προορισμός», ενώ δηλώνεται ξεκάθαρα ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή:

Στον Δήμο μας μέχρι σήμερα (14/8/2020) δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού Covid-19.

Διαψεύσουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για «έξαρση κρουσμάτων στην Ύδρα».

Το νησί μας παραμένει ένας ασφαλής προορισμός!

Η σημερινή ανακοίνωση πρόσθετων μέτρων από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά για τα νησιά της Αττικής, συμπεριλαμβανομένης και της Ύδρας, επιβάλλει σε όλους την πιστή εφαρμογή τους, παρά την αυστηρότητά τους.

Ζητούμε όμως από την Κυβέρνηση να συμπαρασταθεί με σειρά ελαφρύνσεων σε όλους τους επαγγελματίες του Νησιού μας που πλήττονται.

Καλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας να τηρήσουν καθ’ ολοκληρίαν τα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι μαζί επιδεικνύοντας ατομική ευθύνη θα καταφέρουμε να παραμείνουμε ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.