ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ζέρβας: «Έκκληση για τήρηση των μέτρων – Μην μας χτυπήσει τρίτο κύμα»

Κ.Ζέρβας: «Έκκληση για τήρηση των μέτρων –  Μην μας χτυπήσει τρίτο κύμα»

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο κάλεσε άπαντες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.

«Δεν πρέπει να μας χτυπήσει ένα τρίτο κύμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζέρβας και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε όλοι για τη βελτίωση των δεικτών και τη σταδιακή επαναφορά σε μία σχετική κανονικότητα. Ο κίνδυνος, όμως, δεν έχει παρέλθει. Τα νέα στελέχη του ιού έχουν έρθει στη χώρα μας. Το κακό δεν βρίσκεται πίσω μας».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε από τους δημότες «προσοχή, αποστάσεις, μάσκες και γενικότερα να ακολουθούμε τις οδηγίες. Δεν πρέπει για κανέναν λόγο να μας χτυπήσει ένα νέο τρίτο κύμα. ‘Εχουμε εμπειρία, όμως, είδαμε τι μπορεί να συμβεί σε 10 μέρες. Για να έχουμε ανοιχτά μαγαζιά, ανοιχτή αγορά, για να πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο και όχι να κάνουν μάθημα με τηλεδιάσκεψη, πρέπει όλα τα μέτρα να τηρούνται ουσιαστικά και όχι προσχηματικά».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.