Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έστειλε εξώδικο στον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα της κακοκαιρίας

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έστειλε εξώδικο στον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία με τις έντονες χιονοπτώσεις είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να μείνουν χωρίς ρεύμα για τουλάχιστον πέντε ημέρες.

Το «μπαλάκι» ευθυνών που ρίχνεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ Δήμων και ΔΕΔΔΗΕ, ειδικά μετά και το έγγραφο που έβγαλε ο ΔΕΔΔΗΕ ότι είχε στείλει στις 15 Ιανουαρίου ζητώντας βοήθεια για κλάδεμα ή κόψιμο δένδρων ήρθε να ρίξει ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά της αγανάκτησης και του θυμού.

Ο δήμος της Αγίας Παρασκευής απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς την εταιρεία «Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας- ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» με την οποία ξεκαθαρίζει τις ευθύνες της εν λόγω εταιρείας και απαντάει αναφορικά με το υπ’ αριθμόν πρωτ. 509/15-01-2021 έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δηλώνει, μέσω του εξωδίκου, πως επιφυλάσσεται να αξιώσει και να ζητήσει από την εταιρεία την πλήρη αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας που υπέστη ή θα υποστεί ο δήμος από τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν προέλθει από υπαιτιότητα του ΔΕΔΔΗΕ, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου. Όπως επίσης και την αποκατάσταση κάθε ζημίας που υπέστησαν οι δημότες και κάτοικοι της πόλης της Αγίας Παρασκευής από τις συγκεκριμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.