ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Α.Μπέος: «Ανοίγω τα σχολεία τη Δευτέρα με δική μου ευθύνη»

«Βασική προϋπόθεση είναι όλα τα σχολεία να έχουν νερό»

Α.Μπέος: «Ανοίγω τα σχολεία τη Δευτέρα με δική μου ευθύνη»

Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε σήμερα (29/9) ότι τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Βόλου αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο Μπέος ανέφερε: «Τη Δευτέρα με δική μου ευθύνη θα ανοίξουν τα σχολεία. Θα βγει σχετική ανακοίνωση, και ας βγουν να την ανακαλέσουν. Τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο. Αν δύο-τρία σχολεία έχουν πρόβλημα θα το δούμε επί τόπου. Αναφέρομαι σε μικροπροβλήματα. Περιμένω τώρα την έκθεση της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και βασική προϋπόθεση είναι όλα τα σχολεία να έχουν νερό».

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι από απόψε Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ θα κλείσουν για την κυκλοφορία τρεις βασικοί οδικοί άξονες στο κέντρο του Βόλου ώστε να καταστεί εφικτός ο πλήρης καθαρισμός τους και θα δοθούν και πάλι για την κυκλοφορία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει για τις λεωφόρους Δημητριάδος και Λαμπράκη και για την οδό Ιάσονος που αποτελούν και τις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες με τον υψηλότερο κυκλοφοριακό φόρτο σε όλη την πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.