ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπέος για Σ.Κασσελάκη: «Με αυτή τη δήλωση που έκανα μόνο τον εαυτό μου μπορούσα να βλάψω»

«Το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο»

Α.Μπέος για Σ.Κασσελάκη: «Με αυτή τη δήλωση που έκανα μόνο τον εαυτό μου μπορούσα να βλάψω»

Τις δηλώσεις που έκανε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σ.Κασσελάκη, αμέσως μετά την εκλογή του, σχολίασε ο δήμαρχος Βόλου, Α.Μπέος στην εκπομπή Τ-live όπου βρέθηκε καλεσμένος.

«Το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα με αυτή τη δήλωση που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλαφτεί ήμουν εγώ.

Δεν θα με κάνουν, όμως, να αποδεκτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα».

Στην ερώτηση αν θα ηγηθεί ενός δεξιού κόμματος… «Το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιο. Δεν έχω καμιά βλέψη και δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν μπορώ να πάω στην Βουλή δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω με δικό μου κόμμα».

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο έργο που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε δήμαρχος Βόλου, ενώ μίλησε και για την κόντρα που έχει με τους τοπικούς δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έθιξαν την πόλη και τους απάντησα ακραία. Είναι μια μάζα αποτυχημένων που δεν τους μιλάει άνθρωπος στον Βόλο. Κάνουμε μια προσπάθεια να επιστρέψει η πόλη στην κανονικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.