ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αυτοί είναι οι 6 νέοι δήμαρχοι που εξελέγησαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά τον β’ γύρο

Στο Δήμο Πατρέων, επανεξελέγη για τρίτη φορά δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης, με ποσοστό 56,69%

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αυτοί είναι οι 6 νέοι δήμαρχοι που εξελέγησαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά τον β’ γύρο

Έξι είναι οι νέοι δήμαρχοι που εκλέχθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών που διεξήχθησαν σε συνολικά οκτώ δήμους της Περιφέρειας.

Στην Αχαΐα

Στο Δήμο Πατρέων, επανεξελέγη για τρίτη φορά δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης, με ποσοστό 56,69%, έναντι ποσοστού 43,31% που συγκέντρωσε ο αντίπαλός του, Κώστας Σβόλης.

Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 50,54%, έναντι ποσοστού 49,46% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνάς.

Στον Δήμο Αιγιαλείας, επανεξελέγη δήμαρχος ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, με ποσοστό 50,21%, έναντι ποσοστού 49,79% που έλαβε ο αντίπαλός του, Χρήστος Γούτος.

Στην Ηλεία

Στο Δήμο Πύργου, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Ευστάθιος Καννής, συγκεντρώνοντας ποσοστό 56,03%, έναντι ποσοστού 43,97% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Στο Δήμο Ήλιδας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν δήμαρχος, με ποσοστό 63,75%, έναντι ποσοστού 36,25% που έλαβε ο σημερινός δήμαρχος, Γιάννης Λυμπέρης.

Στο Δήμο Ζαχάρως, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, με ποσοστό 57,20%, έναντι ποσοστού 42,80% που συγκέντρωσε ο αντίπαλός του, Αναστάσιος Κάπος.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Στο Δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 51,91%, έναντι ποσοστού 48,09% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Λύρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Αθανάσιος Κασόλας, με ποσοστό 50,99%, έναντι ποσοστού 49,01% που έλαβε ο σημερινός δήμαρχος, Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.