ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δήμος Αθηναίων: Δεν δίνει άδεια για εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» για την 27η επέτειο των Ιμίων

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου

Δήμος Αθηναίων: Δεν δίνει άδεια για εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» για την 27η επέτειο των Ιμίων

Ο Δήμος Αθηναίων με ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρινίζει πως δεν έχει δοθεί καμία άδεια για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα γεγονότα των Ιμίων  το 1996 στην πλατεία Ρηγίλλης

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων αναφέρει:

«Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και ανακοινώσεις των εκπροσώπων Τύπου του ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ 25, από το Δήμο Αθηναίων διευκρινίζεται: Καμία άδεια δεν ζητήθηκε ούτε χορηγήθηκε για την κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και πραγματοποίηση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Ρηγίλλης.

Επιπλέον ο Δήμος Αθηναίων παρείχε σύμφωνη γνώμη στη λήψη μέτρων και περιορισμών από την αστυνομία, με δεδομένο ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δεν υπήρξε η προβλεπόμενη από το νόμο άδεια.

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων κ. Βασίλειος Κορομάντζος απαντώντας στο σχετικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ, με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου, σημείωνε:

« Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης και παρέχουμε σύμφωνη γνώμη για τα μέτρα που πρόκειται να λάβετε με δεδομένο ότι δεν υπάρχει η σχετική άδεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.