ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Δημοτική σύμβουλος ετών… 102 στον Πειραιά – Τι λέει για την υποψηφιότητά της

Η 102χρονη Άννα Κατσούλη μιλάει για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στον Πειραιά

Δημοτική σύμβουλος ετών… 102 στον Πειραιά – Τι λέει για την υποψηφιότητά της

Πλησιάζουν οι μέρες για τη «μάχη» της Κυριακής για τους 332 δήμους της χώρας με την μεγαλύτερη σε ηλικία υποψήφια δημοτική σύμβουλο να είναι… 102 ετών.

Συγκεκριμένα η 102χρονη κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με τον Γιώργο Γαβρίλη.

Η 102χρονη Άννα Κατσούλη, η ΕΑΜίτισσα νηπιαγωγός που ήταν υπεύθυνη για τη διανομή του «Ριζοσπάστη» στον Πειραιά ενώ μετά την απελευθέρωση ήταν υπεύθυνη για τη δουλειά στον σύλλογο γυναικών Πειραιά, που συμμετέχει τιμητικά στο ψηφοδέλτιο μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα” για την απόφασή της.

Ως επικεφαλής παράταξης, διεκδικούν τη δημαρχία 1.047 άνδρες και μόλις 164 γυναίκες δηλαδή ποσοστό 13,5% του συνόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, το 2019, γυναίκες υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν 176 (ποσοστό 10,8% επί των υποψηφίων), από τις όποιες εκλέχθηκαν οι 18 (ποσοστό 5,4% επί των εκλεγέντων), ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2014 υπήρχαν 153 υποψήφιες γυναίκες (ποσοστό 10,6%) και εκλέχθηκαν οι 15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.