ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Φορτσάρει» για δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη – Κατεβαίνει υποψήφια στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μπορεί το 2019 να της «ξέφυγε» όμως δε σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με το 2023

«Φορτσάρει» για δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη – Κατεβαίνει υποψήφια στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ότι δεν πέτυχε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 είναι αποφασισμένη να πετύχει σε αυτές τις εκλογές η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, θα είναι επίσημα υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε σε συνέντευξή της σε ιστοσελίδα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

«Απαντώ, όπως με ρωτήσατε. Ευθέως. Ναι. Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως γνωρίζετε, ο Τάσος Μαυρίδης, επί 8 χρόνια Δήμαρχος, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η Μαρίνα Πατούλη δεν διεκδίκησε την υποψηφιότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, λόγω της σχέσης της με τον νυν Περιφερειάρχη, αν και κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.