ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Πατούλης για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο»

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» τονίζει ο Γιώργος Πατούλης στην ανακοίνωσή του

Γ.Πατούλης για ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο»

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη για λογοκλοπή, με τον περιφερειάρχη Αττικής να χαρακτηρίζει θλιβερή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» τονίζει ο Γιώργος Πατούλης στην ανακοίνωσή του και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΖ πως «υιοθέτησε άκριτα» συκοφαντικό δημοσίευμα της Αυγής

«Η σημερινή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής-τυπικά, τουλάχιστον- αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, είναι θλιβερή και, ταυτόχρονα, επικίνδυνη για την δημοκρατία μας.

Υιοθετεί και άκριτα, άθλιο, ψευδέστατο και συκοφαντικό πρωτοσέλιδο του κομματικού του φύλλου, σχετικά με την εγκυρότητα διδακτορικής μου διατριβής και εκθέτει ανεπανόρθωτα την σημερινή ηγεσία του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης

Και προσθέτει: «Αποδεικνύει ότι είναι εθισμένοι στο ψέμα και τη λάσπη. Δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια, αλλά η κομματική σκοπιμότητα και μόνο.

Μιλούν για ανικανότητα αυτοί που στη διάρκεια της θητείας τους, «έπνιξαν» και σε πολλαπλά επίπεδα, την χώρα μας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους και μόνο.

Με τους ψεύτες της ΑΥΓΗΣ, θα τα μιλήσουμε, κατά τα οριζόμενα στον νόμο.

Με το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023 στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έως τότε, τους αφήνουμε να «τσαλαβουτούν» μόνοι τους στη λάσπη και το ψέμα, αναζητώντας διέξοδο στα πολιτικά τους αδιέξοδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.