ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Δικαστική αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο άνοιξε την κάλπη αφού είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία

Ο εκλογικός αντιπρόσωπος πρέπει να υποβάλει ένσταση στην Επιτροπή

Κρήτη: Δικαστική αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο άνοιξε την κάλπη αφού είχε ξεκινήσει η ψηφοφορία

Γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής (8/10), σημειώθηκε ένταση σε εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης, όταν η δικαστική αντιπρόσωπος άνοιξε την κάλπη, αφού είχαν ήδη ψηφίσει 9 ψηφοφόροι.

Το συμβάν επισήμανε εκλογικός αντιπρόσωπος που βρισκόταν στο Μποδοσάκειο (16ο εκλογικό διαμέρισμα, 311ο εκλογικό τμήμα), ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία η οποία εν συνεχεία αποχώρησε, λόγω αναρμοδιότητας.

Η δικαστική αντιπρόσωπος ανέφερε ότι διαπίστωσε ότι η κάλπη δεν είχε κλείσει καλά και την άνοιξε για να την κλείσει.

Απέναντι στην αντίδραση του εκλογικού αντιπροσώπου, η δικαστική αντιπρόσωπος ζήτησε να προσκομίσει το διορισμό του προκειμένου στη συνέχεια, να γίνει καταγραφή του συμβάντος στο βιβλίο του δικαστικού αντιπροσώπου.

Ακολούθησε ένταση μεταξύ δικαστικού και εκλογικού αντιπροσώπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη διαδικασία, ο εκλογικός αντιπρόσωπος πρέπει να υποβάλει ένσταση στην Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.