ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Ναυάγησε» το debate μεταξύ Κ.Ζαχαριάδη και Κ.Μπακογιάννη – Οι διαρροές από Ραδιομέγαρο

Η ΕΡΤ δεν μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση και τη διαμόρφωση μιας τέτοιας διαδικασίας.

«Ναυάγησε» το debate μεταξύ Κ.Ζαχαριάδη και Κ.Μπακογιάννη – Οι διαρροές από Ραδιομέγαρο

«Ναυάγησε» το debate των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, λέει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της ΕΡΤ αν και έλεγαν ότι η δημόσια τηλεόραση οφείλει να ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο, υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο στο πρότυπο της διακομματικής επιτροπής που συγκροτείται στις εθνικές εκλογές και κατά συνέπεια η ΕΡΤ δεν μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση και τη διαμόρφωση μιας τέτοιας διαδικασίας.

Παράλληλα ανέφεραν ότι ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξαν αντίστοιχα debate. Για τους λόγους αυτούς σύμφωνα με τις διαρροές από το Ραδιομέγαρο που μεταδόθηκαν από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ΕΡΤ προτίθεται να διοργανώσει τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων αρκεί να συμμετέχουν κάθε φορά τουλάχιστον τα 2/3 των επικεφαλής των συνδυασμών.

Τέλος αναφέρεται ότι τις προηγούμενες ημέρες η ΕΡΤ έλαβε γραπτώς ή και προφορικώς πολλά αιτήματα για τη διοργάνωση και μετάδοση τηλεμαχιών ανάμεσα σε υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την πραγματοποίηση debate είχε ζητήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα.  Ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Μπακογιάννης, όσο και ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, ζήτησαν εξίσου από την ΕΡΤ την διεξαγωγή debate, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών την 8η Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.