ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναύπλιο: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

Ζητούν την άμεση παραίτησή του

Ναύπλιο: Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

Δεκτό έγινε από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο υποψήφιος δήμαρχος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Ορφανός κατά του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστουρού.

«Υπό το βάρος των αποδεικτικών μέσων, ο αντίδικος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποχρεώθηκε να συνομολογήσει της αιτήσεως μου και των παράνομων πράξεων που αναφέρονται στο εν λόγω δικόγραφο» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα Δικαστήρια Ναυπλίου.

Ο Δημήτρης Κωστούρος με τη χορήγηση προσωρινής διαταγής υποχρεώθηκε σε απαγόρευση διέλευσης από την οικία του Δημήτρη Ορφανού σε απόσταση 200 μέτρων, καθώς επίσης και του απαγορεύτηκαν αντίστοιχες προκλητικές και παράνομες ενέργειες προς το πρόσωπό του, επισήμανε περαιτέρω ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου.

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο Δημήτρης Ορφανός έστειλε το μήνυμα πως συνεχίζει δυνατά και πιο αποφασιστικά για την υλοποίηση του οράματός του για τον Δήμο Ναυπλιέων.

Σημειώνεται πως ο Δ.Ορφανός προέβη την Παρασκευή στο αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα αναφορικά με τις επαναλαμβανόμενες πρωτοφανείς, αδιανόητες, παράλογες και προσβλητικές ενέργειες που προέβη ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εναντίον του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος, περνούσε από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού και πετούσε σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα. Αυτό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ορφανό, συνέβη για τουλάχιστον ένα μήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.