ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νίκη Σ.Ρούσσου σε Χαλάνδρι: Νίκησε ο δήμαρχος που απειλούσε ο Α.Γεωργιάδης!

Κέρδισε την Κρίστη Αγαπητού με 60,73%

Νίκη Σ.Ρούσσου σε Χαλάνδρι: Νίκησε ο δήμαρχος που απειλούσε ο Α.Γεωργιάδης!

Ο υποστηριζόμενος από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ, Σίμος Ρούσσος επανεξελέγη δήμαρχος Χαλανδρίου.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο Α.Γεωργιάδης είχε εξαπολύσει απειλές κατά των πολιτών του Χαλανδρίου λέγοντας ότι αν δεν βγει η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, Αγαπητού Χρύσα, τότε οι πολίτες… θα πρέπει να ξεχάσουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ.

Στον β’ γύρο και με ενσωμάτωση το 96,26% (103 / 107 ΕΤ) ο Σίμος Ρούσσος έλαβε ποσοστό 60,73% και 13.527 ψήφους, εκλέγοντας 21 δημοτικούς συμβούλους.

Η αντίπαλός του, Κρίστη Αγαπητού συγκέντρωσε ποσοστό 39,27% και 8.748 ψήφους, εκλέγοντας 7 δημοτικούς συμβούλους.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, που τον έφερε νικητή του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Χαλανδραίους και τις Χαλανδραίες γιατί συνέκριναν έργο, πρόσωπα, προοπτικές και έδωσαν αυτή τη συντριπτική επιβράβευση της προσπάθειας όλων αυτών των ετών. Όμως εκτός από δημοτικές εκλογές στο Χαλάνδρι, έγινε και δημοψήφισμα για τη Δημοκρατία, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης. Και οι Χαλανδραίοι αποφάσισαν!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.